Uitvaartverzorger voor: Groningen, Drenthe en Friesland

Dag en nacht bereikbaar: 0598 416 599

Uitvaartverzorger H.J. van Dijken

Uitvaartverzorger H.J. van Dijken Groningen, Friesland en DrentheDe familie Van Dijken verzorgt al drie generaties op rij uitvaarten op een respectvolle, eenduidige en professionele wijze in Groningen en noordelijke provincies. Waar de eerste generatie de overledenen nog met koets naar hun laatste rustplaats bracht, is Uitvaartverzorger H.J. Van Dijken met de jaren meegegroeid en weten wij ons feilloos aan te passen aan de wensen van deze tijd maar bovenal aan uw wensen.

Hendrik Weening als uitvaartverzorger

Begin vorige eeuw begon grootvader Hendrik Weening als uitvaartverzorger in Friesland. Het overbrengen van zijn kennis en kunde leidde er toe dat L. van Dijken te Bedum ook in de uitvaarverzorging ging. Hij ging aan het werk voor families in de stad Groningen en de omliggende dorpen. Net als bij zijn schoonvader, bracht hij de liefde voor het vak over naar zijn zoon.

Uitvaartverzorger Henk van Dijken

Na het behalen van de nodige diploma’s is Henk van Dijken in 1979. in de voetsporen van zijn opa en vader getreden door als Uitvaartverzorging H. J. van Dijken uitvaarten in de drie noordelijke provincies te gaan verzorgen. Door de vele ervaringen door de jaren heen kan met recht worden gezegd dat Uitvaarverzorging H. J. van Dijken voor een uitvaart zorgt zoals elke familie die wenst.